Diensten

Zo geef ik vorm aan zakelijke verbeelding voor uw onderneming:
Omdat zowel mensen als ondernemingen van elkaar verschillen wordt elke aangeboden dienst pasklaar gemaakt voor uw specifieke situatie.

Sparring partner:
Omdat uw onderneming nooit af is, wilt u een gesprekspartner die uw situatie begrijpt.  Iemand die om de zoveel tijd naast u staat om een nieuw perspectief op uw vragen te geven. Iemand die u uitdaagt uw eigen creativiteit in te zetten om verrassende oplossingen voor uw vraagstukken te ontdekken. Ik kan u die ondersteuning bieden.

De kern van uw zaak:
Vanuit welke kracht kunnen we een excellente toekomst voor onze onderneming realiseren en continueren? Dat is het thema van dit programma. We gaan op zoek naar waar zijn wij als onderneming nu echt goed in zijn, waar iedereen in de onderneming nu echt trots op is, wat onze unieke kenmerken zijn waardoor we succes hebben behaalt, hoe staan we bij onze klanten en afnemers bekent. Kortom wat is het kracht DNA van uw  onderneming.

Onderneming in beeld:
Gedeelde uitgangspunten en een gedeeld beeld over uw onderneming en haar toekomst perspectief zijn een vereiste succes. In deze workshop gaan we werken aan ditzelfde beeld en uitgangspunten bij de verantwoordelijken in de onderneming. De visuele werkwijze geeft anderen de mogelijkheid om uit te drukken hoe zij uw beeld van de onderneming en haar toekomst zien. Dit programma brengt helderheid en inzicht in de diverse beelden die mensen over uw onderneming en haar toekomst hebben.

Toekomstklaar, de workshops:
Dit is een specifieke traject gericht op het Toekomstklaar maken van uw onderneming. Hierin gaan we werken aan een heldere en betekenisvolle visie, een uitdagende missie, een verrassende strategie, een onderscheidend businessmodel, een relevante waardepropositie, een energieke organisatie die ook in de toekomst wendbaar is.

Dienstverlening op maat:
Soms vraagt een specifieke situatie om een specifieke aanpak. Neemt u contact met Next Business Model  op als u denkt dat dit bij u het geval is:

Next Business Model: samenwerken aan verrassende oplossingen voor uw organisatie!